Presentació

Un gran espectacle que suma la màgia del Nadal, l’encís d’Orient i el Circ internacional de Qualitat!

El Gran Circ dels Reis Mags de Tarragona arriba oferint-vos una producció gegant suma de 3 elements fascinants: l’encís del Nadal, el Circ de Qualitat i l’exotisme de la terra dels Reis Mags.

Dues hores plenes d’emocions de la mà de les primeres figures dels prestigiosos Circs estatals de Xina i Mongòlia en un espectacle únic per a gaudir amb els teus. Una cita irrepetible per a riure, gaudir i admirar als principals talents de la comicitat i de l’acrobàcia en el marc de la TAP reconvertida en circ estable per a l’ocasió!

44 artistes internacionals ofereixen 12 atraccions increïbles davant d’un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials. Un esclat de bellesa pels teus sentits!

El 6, 7 i 8 de gener, Tarraco Arena Plaça es transforma en un gran circ estable capaç d’acollir una costosa producció circense. Vestuari, coreografies, música i decorats transporten a l’espectador al país dels Reis Mags amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuren algunes de les primeres estrelles del món del circ!

I tot amb la garantia dels productors del prestigiós Festival Internacional del Circ de Figueres!

Deixaràs que t’ho expliquin?

La sensació de les Festes es diu Gran Circ dels Reis Mags!!!